پیشرفتهای تکنولوژی در قرن بیستویکم، مبحث هوشمند سازی خانههای مسکونی را در جایگاه ویژهای قرارداده است. این پیشرفت نهتنها جنبه رفاه و آسایش را برای مصرفکنندگان فراهم میسازد بلکه به اهداف والاتری در ارتقاء کیفیت عملکردی و بهینهسازی مصرف انرژی منجر میشود.
برای پیشبرد هدف این کتاب از مطالعات نظری وسیع در متون تخصصی کمک گرفته و درنهایت هشت شاخص پایداری محیطزیست، بالا بردن سطح آسایش، مدیریت نیروی انسانی، ایمنسازی تجهیزات، مراقبت و پرستاری، امدادرسانی، ایجاد سرگرمی و ارتباط و حفظ حریم خصوصی بهمنظور تدوین پرسشنامه ویژه متخصصان و استفادهکنندگان استخراج شده است. نتایج نشان میدهد مدیریت در مصرف انرژی، افزایش ایمنی و امنیت و مدیریت نیروی انسانی ضمن صرفهجویی در هزینه و زمان سبب افزایش میزان رضایتمندی مصرفکنندگان گردیده است. همچنین نتایج پژوهش آزمایشی نشان میدهد که استفاده از تجهیزات هوشمند همچون پرده، سایبان و شیشه الکتروکرومیک در ضلع جنوبی ساختمان و استفاده از سیستمهای سرمایشی و گرمایشی هوشمند باعث شده که بالاترین کارایی با کمترین هزینه برای استفادهکنندگان به ارمغان آید.
این کتاب قصد دارد در راستای گسترش دانش و اهمیت استفاده از هوشمند سازی و همچنین تصور اجتناب ناپذیر آیندهای که توام با محصولات و فناوریهای بروز است، به علاقهمندان و پژوهشگران این حوزه برای ارائه راهکارهایی درست کمک نماید.
فصل اول: مروری بر کلیات/13
فصل دوم: ویژگی های خانه و کیفیت آن/21
فصل سوم: مفاهیم و تاریخچه هوشمندسازی/39
فصل چهارم: تاریخ هوشمندسازی ساختمان ها/47
فصل پنجم: شهر هوشمند و خانه هوشمند/81
فصل ششم: چارچوب فنی و تجربی خانه های هوشمند/113
فصل هفتم: عوامل مؤثر در طراحی خانه های هوشمند امروز/125
فصل هشتم: چالش های نهایی/153
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
هنر و معماری |
معماري و شهرسازی
|